Category Archives: Diverse

Oppdatering

Innom med en kort oppdatering fra oss. Her i huset har det blitt tre hunder, og valpetiden blir i så måte ikke glemt med det første. Nytt i huset her er en liten border collie som heter Zip. Han skal bli gjeterhund når han blir stor, men vi må jo prøve oss på litt annet også. Vi går for eksempel spor – og det synes alle tre er en super aktivitet.

IMG_1253IMG_1251IMG_1252

 

Litt bilder fra høstens første kurs

Vi har så mange hyggelige og flinke folk og hunder på kurs, tenkte jeg skulle dele noen bilder her:(foto: Paul)

 

 

Reportasje i avisa

Tjoho :-) På torsdag som var hadde vi journalistbesøk, og det kommer mest sannsynlig en reportasje i Moss Avis nå førstkommende fredag. Moro :-) Gleder meg til å få se bildene og :-) Det var en relativ frisk treningskveld vi hadde, men så har vi relativt friske folk på kurs og, så da går det så greit som bare det :-)

Kine Bakke heter journalisten/fotografen, hennes hjemmeside er HER.

Fotosession

Marte og Magnus Olsen var fotomodeller for en dag – i Moss by. Det er en utfordring å fotografere svarte hunder, det blir lett til at alt blir svart liksom, men synes Kine fikk det veldig bra til. Ser sånn i ettertid at jeg nok kunne style bartene litt :-) Men dette er hverdagsbilder, sånn de ser ut til vanlig, så bra det og :-D

Om noen har lyst til å bestille Kine Bakke som fotograf har hun en hjemmeside som du kan titte på: http://abbandono.no/ – anbefales :-)

Marte

 

Magnus Olsen

 
Marte

Marte

 

Magnus Olsen

 

Marte

 

Hr. Olsen

 

Martemus

 

Marte

 

Magnus Olsen

 

Marte

 

Magnus